TARIEVEN 

Hartstikke leuk dat jullie een fotoshoot bij mij overwegen of hebben afgesproken. Er zijn heel veel redenen te bedenken om op de foto te gaan, je wilt een mooie foto van jezelf,  je bent zwanger, jullie gezin is compleet of gewoon een mooie herinnering van die periode uit je leven vastleggen. Ik zal hoe dan ook proberen jullie als jezelf op een pure en spontane manier te fotograferen. Het doel is een gezellige ongedwongen shoot te hebben waar we ook met heel veel plezier op terug kijken! Hieronder de uitleg van mijn werkwijze, bij vragen neem gerust contact op! (iriskolff@gmail.com)

.

.

FOTOSHOOT

Afspraak maken 

Als jullie op de foto willen komen maken we een afspraak via de mail of we bellen even. Jullie hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen studio of een

buiten shoot en tussen een normale, uitgebreide en een mini shoot. Alle prijzen gelden voor familie, new-born, portret en zwangerschap.Graag hoor ik als jullie de afspraak maken voor welke shoot jullie kiezen.

 

Ik neem altijd ongeveer een week voor de shoot nog even contact op met jullie, ook met het oog op het weer. Mochten jullie twijfelen tussen buiten of studio dan adviseer ik buiten, dit zorgt voor de meest ongedwongen en pure foto’s en de omgeving is natuurlijk hartstikke mooi, of het nu het bloeiende voorjaar is, een mooie herfstige dag of een warme nazomeravond, alles heeft zijn eigen sfeer.  Is het weer kouder of ben je liever in je eigen omgeving dan is het ook echt prachtig om een thuis-shoot te doen, niks is meer eigen en jij dan je eigen plek.

De shoot zelf 

Aan het begin van de shoot nemen we jullie eventuele wensen door en gaan we aan de slag. Ik neem er genoeg tijd voor zodat we met gemak verschillende samenstellingen kunnen fotograferen. Ik probeer zoveel mogelijk voor jullie te doen zodat er een mooie diversiteit aan foto’s zullen zijn.

Na de shoot 

Nadat jullie op de foto zijn geweest stuur ik de factuur die binnen 2 weken voldaan dient te worden. Zodra dit is gebeurd stuur ik jullie de mooiste selectie van alle foto’s als bestand in hoge resolutie op. Met deze bestanden kan je zelf aan de slag en bestellen wat je wilt.

Petit

Een mini shoot op locatie of in de studio kost € 179,- We nemen alle tijd op een fijne plek buiten of in de studio om de mooiste foto’s te maken dit duurt ongeveer  1 tot maximaal 1,5 uur.

  • Jullie mogen vanuit een selectie een keuze maken van de 10 mooiste foto’s die jullie ontvangen in hoge resolutie.
  • Een overzicht van de resterende foto’s met de mogelijkheid deze te kopen voor voor een nader te bepalen prijs (afhankelijk van het aantal), ik geef jullie dit van tevoren door.
  • Levertijd van de foto’s bedraagt ongeveer 2 weken
midi

Een fotoshoot op een mooie locatie of in de studio kost € 295,- We nemen alle tijd om de mooiste foto’s te maken dit duurt ongeveer  1 tot maximaal 1,5 uur.

  • Jullie ontvangen rond de 40 van jullie allermooiste foto’s in hoge resolutie.
  • De levertijd van de foto’s bedraagt ongeveer 4 weken

 

Compleet

Een uitgebreide shoot op een mooie locatie of in de studio kost € 350,- . We nemen alle tijd om de mooiste, en ontspannen foto’s te maken dit duurt ongeveer  1 tot maximaal 1,5 uur. Door dit pakket te kiezen krijg je alle mooiste foto’s die ik maak, dan is de hele serie compleet.

  • Jullie ontvangen al jullie mooiste foto in hoge resolutie, dit zullen minimaal 50-60 foto’s zijn in kleur.
  • De levertijd van de foto’s bedraagt 2 weken

ZAKELIJK PORTRET 

Een zakelijk portret kost € 75,- inclusief 2 bestanden, wilt u meerdere portretten laten fotograferen van verschillende personen, stuur dan gerust een mailtje voor een prijs op maat.

.

BRUILOFTEN

Prijs op aanvraag.

 

EXTRA INFO:

*  Km vergoeding vanaf 10 km, 0,35 ct per km (berekend vanaf 4286 BX

* Prijzen inclusief BTW

* Foto’s worden niet zonder toestemming op social media geplaatst.