TARIEVEN 

Hartstikke leuk dat jullie een fotoshoot bij mij overwegen of hebben afgesproken. Er zijn heel veel redenen te bedenken om op de foto te gaan, je wilt een mooie foto van jezelf,  je bent zwanger, jullie gezin is compleet of gewoon een mooie herinnering van die periode uit je leven vastleggen. Ik zal hoe dan ook proberen jullie als jezelf op een pure en spontane manier te fotograferen. Het doel is een gezellige ongedwongen shoot te hebben waar we ook met heel veel plezier op terug kijken! Hieronder de uitleg van mijn werkwijze, bij vragen neem gerust contact op! (iriskolff@gmail.com)

.

.

FOTOSHOOT

Afspraak maken 

Als jullie op de foto willen komen maken we een afspraak via de mail of we bellen even. Jullie hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen studio of een

buiten shoot en tussen een normale en een mini shoot. Ik neem altijd ongeveer een week voor de shoot nog even contact op en we kunnen dan altijd even bekijken wat we doen, dan zijn ook de weersvooruitzichten bekend.

De shoot zelf 

Aan het begin van de shoot nemen we jullie eventuele wensen door en gaan we aan de slag. Ik neem er genoeg tijd voor zodat we met gemak verschillende samenstellingen kunnen fotograferen. Ik probeer zoveel mogelijk voor jullie te doen zodat er een mooie diversiteit aan foto’s zullen zijn. Een keertje omkleden is ook altijd leuk als je dat wilt.

Na de shoot 

Nadat jullie op de foto zijn geweest stuur ik de factuur van € 295,- of  € 179,- die binnen 2 weken voldaan dient te worden. Zodra dit is gebeurd stuur ik jullie de mooiste selectie van alle foto’s als bestand in hoge resolutie op. Omdat het heel erg per shoot afhankelijk is hoeveel dat er zullen zijn kan ik dat niet van tevoren zeggen maar ik hanteer een minimaal aantal van 40 foto’s bij een normale shoot. Met deze bestanden kan je zelf aan de slag en bestellen wat je wilt.

.

Hieronder een samenvatting van een normale shoot:

– Een shoot (familie, newborn, zwanger enz.) kost € 295,-

– In de studio heb ik plek voor  1 t/m 5 personen als we buiten fotograferen maakt het niet uit.

– Keuze uit de studio of op locatie.

– In de studio keuze uit verschillende achtergronden.

– Genoeg tijd om verschillende samenstellingen te fotograferen, gemiddeld duurt het 1 tot 1,5 uur.

– kledingwissel mogelijk.

– Alle mooiste foto’s in hoge en lage resolutie, minimaal 40 stuks.

.

Hieronder een samenvatting van een mini shoot:

– Een shoot (familie,zwanger enz.) kost € 179,-

– Keuze uit de studio of op locatie.

– In de studio heb ik plek voor  1 t/m 5 personen als we buiten fotograferen maakt het niet uit.

– In de studio keuze uit verschillende achtergronden

– Een shoot van maximaal 30 minuten

– kledingwissel mogelijk

– Alle mooiste foto’s in hoge resolutie, c.a. 15 stuks.

– Een overzicht van de resterende foto’s met de mogelijkheid deze te kopen voor € 80,-

– Geef duidelijk aan bij het maken van een afspraak als jullie voor de mini shoot kiezen.

 

De levertijd van de foto’s ligt tussen de 2 en 4 weken.

.

ZAKELIJK PORTRET 

Een zakelijk portret kost € 40,- inclusief 1 bestand, wilt u meerdere portretten laten fotograferen van verschillende personen, stuur dan gerust een mailtje voor een prijs op maat.

.

BRUILOFTEN

Prijs op aanvraag.

 

EXTRA INFO:

*  Km vergoeding vanaf 10 km, 0,30 ct per km (berekend vanaf 4286 BX

prijzen geldig: januari 2019

TARIEVEN PRODUCTEN

Onderstaande producten zijn te bestellen bij een shoot

Houtprint

Prachtige manier om je foto op te hangen. Alle houtprints worden gemaakt van duurzaam Vurenhout. Er is keuze uit naturel (glad geschuurd) en robuust (ruw) hout.

 Ogu

Ontzettend leuk nieuw materiaal om op te hangen. Je foto (‘s) worden geprint op hoogwaardig dik karton wat je op je muur kunt tapen. Perfect voor als je eens wat anders wilt.

Schermafbeelding 2014-11-05 om 14.24.18

Canvas

Canvas doeken lever ik op hoogwaardig canvas doek. Dus geen linnen! Het is sterk en blijft kleurecht. U kunt kiezen uit een frame van 2 of 4 cm.  Baklijsten maken een canvas doek helemaal af. Deze zijn te leveren voor zo goed als elke maat en is er in de kleuren wit, zwart en hout.

HD Metal 

Een dun plaatje aluminium waarop je foto is geprint in hoogglans of mat. Het is prachtig helder en geeft je foto diepte dimensie. Mooi voor aan de muur of om neer te zetten.

Fotoprints ( Deze kunnen alleen besteld worden in combinatie met een pakket, deze vindt u in de linkse kolom) 

10×15 – 10×10                   € 4,00

13×18 – 13×13                   € 5,00

15×22 – 15×15                   € 7,50

20×30 – 20×20               € 15,00

30×45 – 30×30               € 32,00

40×60 – 40×40              € 44,50

50×75 – 50 x50              € 56,50

Album

Je hele shoot in een leuk albumpje, een leuke tastbare herinnering en makkelijk mee te nemen.

Er is keuze uit 3 formaten, 10×15 cm, 13×18 cm en 15×22 cm. De foto’s komen in het album zoals ze de eerste keer doorgestuurd zijn.

Kadobon

Altijd leuk om te krijgen! Te krijgen in elk gewenst bedrag!

(Bij het verzilveren moet de bon ingeleverd worden. Kijk ook even op de contact pagina, daar staat de te verwachtte wachttijd voor een shoot, dit kan soms enkele weken zijn.)

* Voor bestaande afspraken geldt het oude tarief. Prijzen zijn geldig vanaf  2014 en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden zonder enige kennisgeving